VvE's

Ervaring en kennis

Meer dan 35 jaar zijn Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) klant bij Gooisch Beheer. De VvE’s zijn gevestigd in Hilversum en omgeving (circa 40 kilometer in de omtrek van Hilversum). Het vastgoed in de VvE’s bestaat niet alleen uit appartementen/woningen met bergingen, maar denk ook aan parkeergarages, parkeerterreinen, bungalowparken, bedrijfsunits en terreinen, kantoren en winkels.

Persoonlijk

Wij kennen onze klanten goed! Niet alleen het onderhoud en de techniek in en rond de gebouwen zelf, maar wij vinden goed en persoonlijk contact met de bewoners (bestuur, eigenaren en huurders) ook erg belangrijk. Een goed onderhouden gebouw is namelijk afhankelijk van gedrag bewoners, onderhoud en inrichting gebouw. Samen met de bewoners zorgt Gooisch Beheer voor een goed onderhouden gebouw in een prettige leefomgeving.

Dienstverlening is maatwerk

Welke dienstverlening mag u van ons verwachten? Wilt u een totaalpakket of maatwerk? Onze dienstverlening bestaat uit administratief-, financieel, bestuurlijk en technisch beheer. Daarnaast verlenen wij ook aanvullende diensten. Denk aan het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), begeleiding groot onderhoud, verduurzaming en energiebesparende maatregelen en het opstarten van nieuwe en slapende VvE’s.

GOOISCH BEHEER

Wij begrijpen vastgoed eigenaren

Experts Persoonlijk
Behulpzaam Duurzaam
Betrokken

VOLG ONS

  • FACEBOOK PAGINA
  • LINKEDIN PAGINA
  • +31 35 621 46 20
  • CONTACT PAGINA
MorgenInternet