Opdrachtgevers

Rol van groot eigenaar

Voor een aantal woningbouwverenigingen in Baarn, Hilversum en Amsterdam is Gooisch Beheer de beheerder voor VvE’s. Daarnaast vertolken wij voor de woningbouwverenigingen de rol van groot eigenaar binnen de VvE’s. Wij zijn aanwezig bij de vergadering van eigenaars, vullen de rol van bestuurder in en brengen namens de woningcorporatie en haar huurders agendapunten in op de vergadering van eigenaars. Wij hebben ervaring en kennis met het opstarten en begeleiden van complexen die door de woningbouwvereniging worden uitgepond.

Gebiedsbeheer

Voor woningbouwverenigingen begeleiden wij wijkbeheerders met het verbeteren van de leefbaarheid in het complex en in de wijk. Wij helpen met het opstarten en begeleiden van projecten op het gebied van leefbaarheid (o.a. tuinen en schotels), overlast, handhaving schoon, heel en veilig en een goede uitvoering van het takenpakket.

Beeldkwaliteit en kwaliteitscatalogus schoon, heel en veilig (beelden zeggen meer dan woorden!)

Gooisch Beheer begeleidt wijkbeheerders met het meetinstrument beeldkwaliteit en de kwaliteitscatalogus wooncomplexen. Dit is een praktisch meetinstrument waarbij aan de hand van een kwaliteitscatalogus de woningcorporatie kan sturen op schoon, heel en veilig. Corporaties kunnen hiermee (in overleg met bewoners) objectief de kwaliteit van het bezit meten, monitoren, beheren en verbeteren. Informatie over de kwaliteitscatalogus en de beeldsystematiek vindt u bij de Vereniging van Woningcorporaties AEDES (www.aedes.nl).

GOOISCH BEHEER

Wij begrijpen vastgoed eigenaren

Experts Persoonlijk
Behulpzaam Duurzaam
Betrokken

VOLG ONS

  • FACEBOOK PAGINA
  • LINKEDIN PAGINA
  • +31 35 621 46 20
  • CONTACT PAGINA
MorgenInternet